• Kontakt
 • köpvillkor

  Är du intresserad av våra smycken så tycker vi självklart att du ska slå till :) Vi tillåter endast överföring till vårt konto för Unique Charity. Det enda du behöver göra är att mejla till vår mejladress (som du hittar under kontakt) eller skriver en kommentar under inlägget med din egen mejladress så att vi kan kontakta dig. Då kommer vi överens och vi skickar vårt kontonummer.

  Alla smycken är exklusive frakt pga av det billiga priset, frakten kommer att ligga på antingen 12 kr eller 24 kr beroende på vilken typ av smycke det rör sig om.

  Vi skickar smycket/smyckerna till dig när pengarna är på kontot!
  Svårare än så är det inte :)


  Om oss  Hej och välkomna till Unique Charity!

  Vi som ligger bakom det här projektet heter Fredrika och Alexandra. Vi går sista året på Per Brahegymnasiet i Jönköping, och läser samhällsprogramet med inriktning media. Vi läser under hela året en projektarbetes- kurs, där man ska starta ett eget projekt. Vi har valt att starta den här bloggen, och tillverka egna smycken. Vinsten som vi förhoppningsvis kommer få in kommer att gå till välgörenhet. Så varenda liten krona du betalar för smyckerna går alltså till välgörenhet!

  Vi hoppas att ni kommer gilla det vi gör och vi har planerat att ha nyheter varannan vecka, beroende på hur stor efterfrågan kommer bli. Vi kommer även att ha olika teman på våra smycken, så tyck gärna till om vad ni gillar bäst!

  Framåt jul så kommer vi att ha ett "smyckesparty" som kommer äga rum hemma hos nån utav oss. Där kommer ni att kunna köpa de bästa och billigaste julklapparna! Vi kommer ha anmälning till detta, och det kommer ni kunna göra på vår facebook sida när det blir aktuellt.

  Ta nu en titt bland alla våra smycken och beställ, du gör en bra sak genom att unna dig något snyggt :)


  kontakt

  Om du har frågor eller funderingar kan du kontakta oss via vår mejladress:
  uniquecharity@hotmail.com. Du hittar oss även på facebook! Sök bara på Unique Charity och bli medlem!

  Du kan även nå oss på våra egna mejladresser:

  Alexandra: alexandrabexell_@hotmail.com

  Fredrika: F_frojdh92@hotmail.com